Születésnap

Így ünnepli 60. születésnapját Orbán Viktor

A család nem lesz vele.

2023.05.31 07:43ma.hu

Orbán Viktor ma, azaz május 31-én ünnepli a születésnapját, idén tölti be a 60. életévét. A kerek évforduló ide vagy oda, a kormányfő nem szeretett volna nagy ünnepséget, ugyanis a nap folyamán fontos találkozói és megbeszélései lesznek a Karmelita kolostorban.

A Blikknek a miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy köszöni az érdeklődést és a jókívánságokat, majd hozzátette, "ez is csak egy munkanap".

"Egy dolog azonban nem maradhat el: mint minden évben ezen a napon, most is meglátogatom majd az édesanyámat"- jelentette ki a kormányfő, aki este a Puskás Arénában az AS Roma-Sevilla Európaliga-döntőt fogja megnézni, és a helyszínen tárgyal majd az Európai Labdarúgó-szövetség prominenseivel.

A lap úgy tudja, hogy Orbán Viktor a szűk családjával, feleségével, gyermekeivel és unokáival majd csak a hétvégén fog ünnepelni, ugyanis szerdán hivatalos külföldi útra indul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.