Kellemetlen

Egész Budapest nézhette, ahogy a Mol férfi dolgozói pisilnek

Hetekig látni lehetett az utcáról, mi folyik a vécékben, de a vállalat lépett. Egy ablak azonban kimaradt.

2023.01.25 08:35ma.hu

Pár hete vették birtokba a Mol dolgozói a Kopaszi-gátnál található székházat. Az épület egyik jellegzetessége volt, hogy a mosdók egy áttetsző üvegfalat kaptak, így tulajdonképpen bárki láthatta, ahogy a férfi alkalmazottak könnyítenek magukon, legalábbis hátulról, mert a piszoárok a belső falra vannak felhelyezve.

A Telex szúrta ki, hogy elkezdett terjedni a fotó az interneten, amelyen pár pisilő alkalmazott látható az üvegablakok mögött, több méter magasban.

A portál megkérdezte a Molt a piszoárokról.

"A helyzetről tudomásunk van és megtettük a szükséges lépéseket" - válaszolta a vállalat.

A "szükséges lépés" ez esetben azt jelentette, hogy az üvegfalak nagy részét letakarták, de még így is maradt egy ablak, ahol betekintést engedtek az intim pillanatokba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.