Felsőoktatás

Öt új mesterszakot indít a Corvinus

Az új szakok angolul indulnak, legtöbbjük egy tanév alatt elvégezhető, és a meghirdetett formában Magyarországon egyedülállóak.

2023.01.23 22:30MTI

Diplomácia, közösségi kormányzás, marketingstratégia és innováció, haladó ellátásilánc-menedzsment, valamint gazdaságiviselkedés-elemzés mesterszakot is indít idén ősztől a Budapesti Corvinus Egyetem az eddig kínált húsz mesterképzésen felül - közölte az intézmény hétfőn az MTI-vel.

Mint írták, az új szakok angolul indulnak, legtöbbjük egy tanév alatt elvégezhető, és a meghirdetett formában Magyarországon egyedülállóak.

A diplomácia, a közösségi kormányzás, a marketingstratégia és innováció, valamint a haladó ellátásilánc-menedzsment szakok egyévesek, a gazdaságiviselkedés-elemzés mesterszak kétéves - közölték.

Az új szakokra január 31. és február 15. között jelentkezhetnek a hallgatók az Oktatási Hivatal felvi.hu felületén.

A felsőoktatási törvény tavaly év végi módosításának köszönhetően az egyetemek, főiskolák rendkívüli eljárásban, néhány napos határidővel már közvetlenül, soron kívül is regisztrálhattak mesterképzéseket az Oktatási Hivatalnál - emlékeztettek a közleményben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.