Vízellátás

Döbbenetes képek - hatalmas csőtörés Csepelen, a kukatárolókkal együtt szakadt be az út

Az éjszaka eltört egy nagynyomású vízvezeték Csepelen, ami alámosta az utat, ami beszakadt a kültéri kukatárolókkal együtt. A panelházakban nincs vízellátás, és az árammal is probléma lehet.

2022.11.26 09:37ma.hu
Borbély Lénárd, Csepel polgármestere/Facebook

A Kiss János Altábornagy utca 55. szám előtt az éjszaka eltört egy nagynyomású vízvezeték. Ez úgy alámosta az utat, hogy az beszakadt a kültéri kukatárolókkal együtt. A panelházakban nincs vízellátás, és az árammal is probléma lehet.

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere/Facebook

A helyreállítás zajlik, a vízellátás várhatóan csak a nap végére állhat helyre. A lakosság ivóvíz ellátásáról gondoskodni fogunk. Minden arra járó és lakó türelmét kérjük, és nagyon vigyázzon magára mindenki, aki arra megy - írta Facebook-oldalán Borbély Lénárd, Csepel polgármestere.

Még több kép:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.