Szolgáltatás

Egyetlen kukásautó indult el ma Budapesten, a közműholding vezérigazgatója vezette

Azért vállalta a feladatot, mert nem csak az irodából akarta megtudni, hogy milyen ez a munka valójában.

2022.10.05 17:38ma.hu

Az összes kukás az udvaron várta, hogy visszaérjen egy kukáskocsi a telepre. Különleges jármű volt, az egyetlen, amely Budapesten ma elindult a szemétért. Volánjánál a budapesti közművek vezérigazgatója ült. Amikor behajtott a telepre, pár élcelődő beszólást és tapsot is kapott. Mártha Imre azt mondta, keményebb munka, mint amire számított. Azt mondta, azért vállalta feladatot, mert nem csak az irodából akarta megtudni, hogy milyen ez a munka valójában. Azt elismerte, hogy kollégáinak több fizetés járna. Szerinte az állami kukaholding miatt nem tudnak bért emelni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.