Állati

Gyönyörű fotókon a Pilisben csókolózó szarvasok

Nagy szerencséje volt egy szentendrei fotósnak, nem akármilyen pillanatokat örökíthetett meg.

2022.09.27 09:57ma.hu

Harmath Beáta a 24.hu-nak elmondta, már régen hallja a bőgésüket és csak nagyon messziről sikerült eddig elcsípni egy-egy példányt. Néhány napja azonban óriási szerencséje volt: a reggeli és az esti fényekben is lekaphatta a vadakat, ráadásul egy párról is készültek felvételek.

Elmondása szerint nagy szerencséje volt, mert az erdőszélén a reggeli ragyogó fényekben meglátta a teheneket, majd pár pillanat múlva megjelent bőgve az öreg bika is, akit az egyik nőstény gyengéd csókokkal fogadott.

Este is ott volt a csapat, csak most egészen más fények szűrődtek át az égbolton, így más hangulatú képek is születtek. A fotós a természet békéje miatt nem szokta elárulni a "lelőhelyeket", hiszen a vadaknak nem tesz jót, ha sűrűn megbolygatják élőhelyüket az emberek.

A fotókat ide kattintva tudja megcsodálni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.