Kormány

Kocsis Máté fájó döntést hozott: megszüntette az egyik akváriumát

A Fidesz frakcióvezetőjét is utolérte az energiaválság.

2022.09.23 08:21ma.hu

Kocsis Máté a Simicskó Istvánnal közösen tartott sajtótájékoztatóján jelentette be csütörtökön, hogy nemzeti konzultáció lesz az Oroszországgal szembeni háborús energiaszankciókról, legalábbis erre kérik majd a kormányt.

Az eseményen a Fidesz frakcióvezetőjét egy újságíró kérdezte meg arról, hogy ő személyesen hogyan takarékoskodik az energiaválságban, és érzelmekben gazdag választ adott. Így derült ki, hogy az egyik akváriumától meg kellett szabadulnia, szúrta ki a 444.

"Volt két nagy akváriumom, és ebből az egyiket most megszüntettem, amiben aranyhalak voltak egyébként. Az aranyhalakat elvittem egy barátomhoz, akinek van egy kisméretű kerti tava, és oda betettem őket. Megszüntettem az egyik akváriumomat. Aki tart akváriumot, az tudja, hogy az egy nagyüzem azért, ott a szűrők meg a világítás... Ez például nekem mint aki 35 éve tartok halakat, egy fájó döntés volt, de meghoztam" - fogalmazott.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.