Pártok

Magyar Nemzet: árnyékkormányt alakít Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc hónapok óta folyamatosan azt írta a közösségi oldalán, hogy készülnek valamire.

2022.09.16 11:23MTI

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke napokon belül árnyékkormányt alakít felesége, Dobrev Klára vezetésével - írta a Magyar Nemzet pénteken az online felületén.

A lap pontosan meg nem nevezett forrásokból úgy értesült: a volt kormányfő gyakorlatilag ezt készítette elő az utóbbi időszakban Facebookon közzétett posztjaival. Hozzátették: Gyurcsány Ferenc hónapok óta folyamatosan azt írta a közösségi oldalán, hogy készülnek valamire. "Ezekben a bejegyzésekben Gyurcsány becsmérlő szavakkal bírálta a miniszterelnököt, a kormányt, és rendszerváltásról, lázadásról, új, nyugodt időszakról beszélt" - fogalmazott a Magyar Nemzet.

A rendszer lebontásával összefüggésben közölte, ellenzékinek lenni hazafias kötelesség, a rosszul működő rendszert bontani hazafias tett - idézték a volt kormányfőt, aki pénteken azt írta közösségi oldalán: "Szóltam: készülünk. Szólok: felkészültünk."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.