Háború

Kocsis Máté: a pártoknak is hozzá kell járulniuk a rezsivédelmi alaphoz

Most az a legfontosabb, hogy ne a magyarok fizessék meg a háború árát.

2022.05.27 15:39MTI

A pártoknak is hozzá kell járulniuk a rezsivédelmi alaphoz - írta a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán péntek délután.

Kocsis Máté úgy fogalmazott: a háború, az energiaválság és a kockázatos brüsszeli politika "veszélyezteti a háztartások rezsiköltségeit".

Most az a legfontosabb, hogy ne a magyarok fizessék meg a háború árát és az, hogy megvédjük a magyar családokat az elszabaduló energiaáraktól, ezért rezsivédelmi alapot hozott létre a kormány - olvasható a bejegyzésben.

"A mi álláspontunk szerint ehhez az alaphoz hozzá kell járulniuk a pártoknak is legalább azzal a hárommilliárd forinttal, amennyivel többe kerülnének a parlamenti frakcióik a következő években. Erre teszünk javaslatot jövő héten" - fogalmazott Facebook-oldalán a Fidesz frakciója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.