Lagzi

60 évvel fiatalabb nőt vett feleségül Kunhegyes polgármestere

A menyasszony most töltötte be 18. életévét, van egy egy négyéves kisfia, a helyiek úgy tudják, egy harmincas éveiben járó férfitól.

2022.05.23 08:10ma.hu

Kunhegyes 78 éves polgármestere feleségül vett egy nála hatvan évvel fiatalabb, helybéli lányt. A menyasszony most töltötte be 18. életévét, van egy egy négyéves kisfia, a helyiek úgy tudják, egy harmincas éveiben járó férfitól.

Egy helyi, nyolcvanas éveiben járó nő a Blikknek azt nyilatkozta, hogy megdöbbentette az esküvő.

"Ez több a soknál, mink negyvenhat évig voltunk együtt a férjemmel, amíg el nem szólította őt a jó Isten, de ilyet nem láttunk, azelőtt ilyesmi nem volt a világban" − közölte.

Egy másik helybélinek egészen más volt erről a véleménye. Ő elmondta, hogy közte és a férje közt harminc év a korkülönbség, mégis három gyereket neveltek fel. Őt az sem érdekelte, ha megszólták érte. Ahogy fogalmazott: "A szerelem ha jön, akkor az jön."

Az esküvőt rengeteg falusi látni akarta.

A násznép elvonulta után még vagy fél órát tartott a csődület, majd lassan kiürült a tér. A helyi fagylaltos boldogan állapította meg, hogy minden fagyi elfogyott, és azt kívánja, hogy legyen még sok ilyen világraszóló esemény Kunhegyesen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.