Ophélie december 3-án tűnt el

Az eltűnt francia lány szülei Budapestre érkeztek

Megérkeztek Budapestre Ophélie Aurélie Bretnacher, a tavaly december 3-án eltűnt francia diáklány szülei, hogy azonosítsák a holttestet, amelyet a csepeli Szabadkikötőnél a Dunában találtak meg csütörtökön.

2009.02.14 08:51MTI

Az AFP hírügynökség pedig péntek este - Franciaország budapesti nagykövetségéhez közel álló forrásra hivatkozva - azt írta: biztosra vehető, hogy Ophélie-t találták meg. A francia hírügynökségnek a lány édesapja azt mondta, még nem látták a holttestet, de a nagykövetség munkatársai szerint Ophélie-t találták meg. Kalyó László, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek péntek este annyit mondott, hogy csak a reggeli közleményüket tudja megismételni.

Abban az állt, hogy az éjszaka folyamán soron kívüli boncolásra került sor, az elsődleges igazságügyi orvos szakértői vélemény alapján a nő halálát fulladás okozta, idegenkezűségre, bűncselekményre utaló nyom nem merült fel. A ruházata, testalkata alapján nagy valószínűséggel a decemberben eltűnt francia diáklány holttestét találták meg, ez azonban teljes bizonyossággal csak a DNS-vizsgálat után jelenthető ki - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.