Koronavírus-járvány

Nem támogatja Székely Sándor kötelező oltásokról szóló parlamenti javaslatát a Mi Hazánk

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleményt tett közzé.

2021.11.28 21:30MTI

„A baloldal a kormánypártokkal karöltve erőlteti a kötelező covid-oltást. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ellenzi az oltások kötelezővé tételét, az emberek szabadságát nem korlátozhatja ilyen mértékben a hatalom! Nem támogatjuk tehát szavazatunkkal ezt a parlamenti javaslatot sem. Elég a zsarolásból, nem kérünk a kötelező oltásból!” – szögezte le Dúró Dóra.

„Most már ötéves kortól kezdik oltani a gyerekeket is Magyarországon, ezt jelentette be Orbán Viktor, ami ellen tiltakozik a Mi Hazánk. Mindaz, amit korábban a kormány és "szakértői" mondtak a vakcinákról, nem volt igaz: azt hazudták, hogy csak egy-két napig tartó mellékhatásai vannak, és élethosszig véd. Most már kiderült, hogy nem így van, ám az oltásokért még mindig nem vállalnak felelősséget sem a gyártók, sem az azt kötelezően előíró kormányok, és ezzel akarják már a gyerekeket is oltani” – tette hozzá a politikus.

„A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ellenzi a gyerekek oltását, pedig Orbán Viktor már áprilisban jelezte: nekik kötelezővé teheti a kormány. Felháborító, hogy már most is megkülönböztetik a gyerekeket, diákokat aszerint, hogy be vannak-e oltva vagy sem, és kérdés, mi lesz még ennek a vége...” – hangsúlyozta a Mi Hazánk elnökhelyettese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.