Ünnep

Október 23. - Orbán: jöttünk, láttunk és újra győzni fogunk

Ami az igazi kihívás, sőt fenyegetés, az a nemzetközi hátország, pénz, média és a hálózat, amely mögöttük áll.

2021.10.23 17:52MTI

Orbán Viktor miniszterelnök értékelése szerint a hazai baloldal mögött álló nemzetközi hátország olyan súlyos erő, amit csak több millió magyar együtt győzhet le.

A kormányfő az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján, szombaton Budapesten rendezett ünnepségen azt mondta: ne tévesszen meg senkit a hazai baloldal "éppen csak pislákoló ítélőképessége és látványos szerencsétlenkedése", mert ami számít, az a mögöttük álló nemzetközi szereplők ereje.

Ami az igazi kihívás, sőt fenyegetés, az a nemzetközi hátország, pénz, média és a hálózat, amely mögöttük áll - fűzte hozzá Orbán Viktor, aki szerint ez olyan súlyos erő, amit csak több millió magyar együtt győzhet le és együtt szoríthat ki az országból.

A miniszterelnök azt kérte az ünneplő emberektől: nézzenek a mellettük állóra, mert akkor láthatják, hogy rá számíthatnak. "Ő mindent meg fog tenni, hogy akár a legvastagabb falon is átmenjünk. Ez a mi erőnk, ez a mi hátországunk, és nincs annyi dollár vagy annyi euró a világon, ami ezt elvehetné tőlünk" - fogalmazott.

"Jöttünk, láttunk és újra győzni fogunk. A Jóisten mindannyiunk felett, Magyarország mindenek előtt! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!" - zárta ünnepi beszédét Orbán Viktor.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt: Békemenet a kormányért és mindenki más ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.