Koronavírus-járvány

Mol Bubi-bérletet ajánlott fel a mentőknek a BKK

A közép-magyarországi régióban dolgozó "Covid-hős" mentősök 1600, 2022 végéig érvényes éves Mol Bubi-bérletet kaptak a fővárosi közlekedésszervezőtől.

2021.10.08 12:41MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) köszönete jeléül éves Mol Bubi-bérletet ajánlott fel az Országos Mentőszolgálat budapesti és főváros környéki dolgozóinak, akikre jelentős feladat hárul a koronavírus-járvány idején - tájékoztatta a társaság pénteken az MTI-t.

A közép-magyarországi régióban dolgozó "Covid-hős" mentősök 1600, 2022 végéig érvényes éves Mol Bubi-bérletet kaptak a fővárosi közlekedésszervezőtől - közölték.

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) és a BKK igyekszik szorosabbra fűzni kapcsolatát, hogy hatékonyan segíthessék egymás munkáját - írták.

Az év elején a BKK több szempontból is hasznos újítást vezetett be, amikor eleget tett az OMSZ kérésének: a járművezetők és a forgalomirányító diszpécserek kiírhatják a járművek kijelzőire a "Mentőre vár" feliratot, hogy segítsék a mentők munkáját - tették hozzá.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.