Belpolitika

Válaszolt Márki-Zay Péternek és Pálinkás Józsefnek a debreceni étterem

Korábban kitessékelték a politikusokat.

2021.09.21 07:36ma.hu

Váratlan incidens szakította félbe Pálinkás József és Márki-Zay Péter fórumát, a politikusokat ugyanis a rendezvény közben távozásra szólították fel a debreceni Belga Étterem és Sörözőből - számolt be korábban a ma.hu.

Pálinkás a Facebookon úgy fogalmazott az esetről: "rajtunk kívül álló barátságtalan okok miatt végül utcafórumot kellett tartanunk."

Az étterem most egy friss posztban válaszolt: a Belga Étterem és Söröző nyitva áll mindenki számára, amennyiben fogyasztani kíván - írják, majd hozzáteszik, "2021. szeptember 19-én, vasárnap este előre be nem jelentett politikai fórumot kívántak tartani a Belga Étterem és Sörözőben. Erről az étterem vezetését előre nem értesítették és engedélyt sem kértek az étteremtől. Tekintettel arra, hogy a Belga Étterem és Söröző eddig sem adott helyet politikai eseménynek, így ehhez konzekvensen tartotta magát a vezetés."

A bejegyzés alatt uyganakkor többen is megjegyzik, hogy korábban a söröző falai között volt már politikusok részvételével zajló rendezvény, ám azok semmilyen problémát nem jelentettek (bár akkor nem az ellenzéki oldal közszereplői találkoztak a helyszínen).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.