Fogyasztóvédelem

Húskészítményeket hív vissza a forgalomból a Metro

Az intézkedés három terméket érint.

2021.07.27 16:11MTI

Húskészítményeket hív vissza a forgalomból a Metro, etilén-oxid jelenléte miatt - olvasható az áruházlánc honlapján hétfőn közzétett felhívásokban.

Az intézkedést elővigyázatosságból tették, mivel krónikus kockázatot csak a sokáig tartó, nagy mennyiségű fogyasztás okozhat, azonban a Metro megteszi a szükséges óvintézkedéseket - olvasható az indoklásban.

Az intézkedés három terméket érint. A 2 kilogrammos kiszerelésben kapható Aro pulykasonka minőségmegőrzési ideje 2021.07.22. - 2021.08.31., a LOT 21182 tételazonosítóval ellátott Aro füstölt főtt préselt császárszalonna minőségmegőrzési ideje 2021.08.15. Az 500 grammos Kedvenc májas tételazonosítója LOT 21180, minőségmegőrzési ideje 2021.08.13.

A visszavitt termékek árát mindegyik Metro-áruházban visszaadják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.