Pedofil-törvény

Orbán Balázs: marad a Jóbarátok - videó

A Miniszterelnökség államtitkára alaptalannak tartja, hogy a kedden elfogadott úgynevezett pedofil-törvény miatt a jövőben nem lehetne este 10 előtt műsorra tűzni a népszerű amerikai sorozatot, mert a sorozatban megjelenik a homoszexualitás.

2021.06.16 19:19ma.hu

Marad a Jóbarátok - ezt mondta szerdán az RTL Híradónak Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára. Alaptalannak tartja, hogy a kedden elfogadott úgynevezett pedofil-törvény miatt a jövőben nem lehetne este 10 előtt műsorra tűzni a népszerű amerikai sorozatot, mert a sorozatban megjelenik a homoszexualitás. Azt azonban elismerte, hogy a végső szót a Médiahatóság mondja ki. Azt, hogy ők hogyan látják majd ugyanezt a kérdést, még nem tudni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.