Sport

Labdarúgó Eb - ORFK: a rendőrség megfelelően felkészült a feladatok végrehajtására

Az Eb budapesti eseményei mintegy egy hónapig tartanak.

2021.06.11 12:03MTI

A rendőrség megfelelően felkészült a labdarúgó Európa-bajnokság Magyarországon rendezett eseményeivel kapcsolatos feladatok végrehajtására - jelentette ki az EURO-2020 nemzeti vezetési pont vezetője pénteken Budapesten.

Lakatos Tibor rendőr dandártábornok a sajtótájékoztatón elmondta: az Eb budapesti eseményei mintegy egy hónapig tartanak. Ez idő alatt feladataik kiterjednek a Puskás Aréna, a szálláshelyek, a sajtótájékoztatók, az edzések helyszíneinek, a csapatok, a vendégek közlekedésének, valamint a fővárosi szurkolói zóna külső környezetének biztosítására - sorolta.

Hozzátette: Budapest mellett Pest és Fejér megyei is érintett, ezért az autópályákon is fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani. Az országos rendőr-főkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el június 12-étől június 30-áig az összes autópályán, a pihenőhelyeiken, valamint a fővárosban, Gárdonyban, Agárdon és Telkiben - ismertette.

Bővebben hamarosan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.