Közlekedés

BKK: Nem járnak a villamosok a Katinyi mártírok parkja és a Bécsi út között a hétvégén

A "számháló" nélküli végén ismét kezelni a jegyeket átszálláskor.

2021.05.14 13:30MTI

Vágányfelújítás miatt szombaton és vasárnap a 17-es, a 19-es és a 41-es villamosok csak a dél-budai végállomásuk és a Katinyi mártírok parkja között járnak - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-t.

Azt írták, hogy a Katinyi mártírok parkjától a Kolosy tér és a Bécsi út-Vörösvári út között közlekedő 17-es villamospótló autóbusszal vagy a Kolosy térig ideiglenesen meghosszabbított 160-as és 260-as autóbusszal lehet utazni.

A pótlóbuszokkal, illetve a 160-as és 260-as buszokkal a már kezelt jeggyel lehet tovább utazni, viszont a "számháló" nélküli végén ismét kezelni kell őket - hívták fel a figyelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.