Koronavírus-járvány

Operatív törzs: hétfőn 444 esetben intézkedtek a maszkviselési szabályok megszegése miatt - videó

A jogszabály hatályba lépése óta 67 984-re emelkedett a maszkviselési kötelezettség megszegése miatt indult intézkedések száma.

2021.05.11 12:13MTI

Hétfőn 444 esetben intézkedtek a rendőrök a maszkviselési kötelezettség megszegése miatt - ismertette a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a keddi, online sajtótájékoztatón.

Kiss Róbert elmondta: 432-en közterületeken, 10-en tömegközlekedési eszközökön, illetve azok várakozóhelyein, ketten bevásárlóközpontok, üzletek területén szegték meg a szabályokat.

A jogszabály hatályba lépése óta 67 984-re emelkedett a maszkviselési kötelezettség megszegése miatt indult intézkedések száma - közölte.

A kijárási tilalom, közterületi magatartási szabályok, illetve a gyülekezés szabályainak figyelmen kívül hagyása miatt hétfőn 64 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök - tette hozzá.

Bővebben hamarosan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.