Rossz vicc

Karácsony Gergely bocsánatot kért, amiért lekövérezte Orbán Viktort

"Ő alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok" - mondta korábban a főpolgármester.

2021.05.07 17:15ma.hu

Karácsony Gergelyt korábban arról is kérdezte az Economist, hogy mi a különbség közte és Orbán Viktor között. A főpolgármester akkor többek között azt mondta: "ő alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok."

Karácsony a cikk megjelenése után Facebook-oldalán kért elnézést: "Arra jutottunk, hogy szinte semmiben nem hasonlítunk, ám ekkor, az elvi, elkötelezettségbéli, stílusban megmutatkozó különbségek mellett tettem egy viccesnek szánt megjegyzést a testalkatunkból fakadó különbségekre is. Rossz vicc volt, nem kellett volna" - írta a főpolgármester.

A cikk egyébként arról szólt, hogy Karácsony lehet az az ember, aki megtörheti Orbán Viktor hatalmát. A főpolgármester szinte biztosan el is indul majd a miniszterelnök-jelölti előválasztáson, hozzá közeli források szerint már nem is kell sokat várni a bejelentésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.