Koronavírus-járvány

Csonka András: elképesztő ez az ostoba és érzéketlen hozzáállás

Szombaton nyithattak a teraszok, tömegek lepték el a Belvárost.

2021.04.26 07:59ma.hu

Mint ismeretes, miután a beoltottak száma elérte a 3,5 milliót, a kormány április 24-től engedélyezte a vendéglátóhelyeknek, hogy megnyissák a teraszaikat. Ennek örömére emberek tömegei lepték el Budapest utcáit, a belváros szó szerint bulinegyeddé változott.

Úgy tűnik azonban, nem mindenki tartja a történteket helyénvalónak. Csonka András a Facebook-oldalán véleményezte, amit a helyszínen készült fotókon látott - a színésznek egyáltalán nem tetszik, hogy a részleges nyitás hatására a még fennálló korlátozásokkal már nem törődnek az emberek.

"Úgy gondolom, ez döbbenetes - kezdi a bejegyzésében Csonka András, hozzátéve, egyáltalán nem azzal van gondja, hogy megnyithatnak a teraszok, hiszen ő maga is beült egy vendéglátóhelyre. Úgy gondolja viszont, hogy ez már nem a "hurrányitnakateraszok"-érzés, inkább annak a nyoma, hogy a társadalmi felelősségvállalásról hirtelen mindenki megfeledkezett.

"Hogy lehet egyetlen nap alatt elfelejteni, hogy miben élünk hónapok óta, hogy még mindig több ezren fertőződnek meg, és még mindig 200 felett halnak meg naponta, és már rég nem »többségében idős, krónikus betegek«! Hol vannak azok, akik a szabályok betartatásáért felelnek?! Több ezer ember egymás hegyén-hátán. Elképesztő ez az ostoba és érzéketlen hozzáállás az emberek részéről, nemcsak saját maguk, de a közösség felé is!" - háborog a közösségi oldalán a színész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.