Koronavírus-járvány

Koronavírus: két 24 éves nő volt a legfiatalabb áldozat csütörtökön

Meghalt 207 beteg, 3427-tel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon.

2021.04.23 15:19ma.hu

Csütörtökön meghalt 207, többségében olyan idős, krónikus beteg, akinek volt pozitív koronavírus-tesztje, és újabb 3427 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu.

A legfiatalabb áldozat két 24 éves nő volt. Egyikünél nem találtak alapbetegséget, másikuknál veseelégtelenséget, pajzsmirigy-alulműködést és magas vérnyomást állapítottak meg.

Két harmincas éveiben járó honfitársunk életét is követelte a járvány: elhunyt egy 34 éves férfi, akinél nem találtak alapbetegséget, valamint egy 37 éves nő, akinél pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.