Koronavírus-járvány

Karácsony Gergely szabadnapot javasol az oltásért cserébe

Karácsony Gergely azt javasolta a fővárosi cégek vezetőinek, hogy adjanak szabadnapot azoknak a munkavállalóiknak, akik beoltatják magukat.

2021.04.22 18:58ma.hu

A végső döntést a javaslat alapján a cégvezetők hozhatják meg. Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes számolt be erről egy háttérbeszélgetésen.

A főpolgármester-helyettes úgy gondolja, hogy nem csak ez bizonyítja azt, hogy egyáltalán nem oltásellenesek.

Elmondta, hogy már február 1-je óta zajlik Budapesten az oltásokat népszerűsítő kampányuk: 600 plakáton, 12 ezer szórólapon, több ezer matricán, és újsághirdetésekben népszerűsítették a koronavírus elleni oltásokat.

Kiss Ambrus hozzátette: már korábban jelezték a kormánynak, hogy a fővárosi és a kerületi önkormányzatok is segítenének az oltási terv végrehajtásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.