Koronavírus-járvány

Iskolanyitás: sok helyen a diákok fele, negyede nem ment be a vírushelyzet miatt - videó

Bár a szabály az, hogy számukra nem kell digitális oktatást biztosítania az iskolának, de van, ahol megpróbálják online bekapcsolni a távolmaradókat az órára.

2021.04.20 07:49ma.hu

Másfél hónap után újranyitottak az óvodák és az általános iskolák alsó tagozata, mégis volt, ahol egy-egy teljes osztály, sok helyen a diákok fele, negyede inkább otthon maradt a vírushelyzet miatt. Bár a szabály az, hogy számukra nem kell digitális oktatást biztosítania az iskolának, de van, ahol megpróbálják online bekapcsolni a távolmaradókat az órára. Az országos tisztifőorvos adatai szerint az oktatásban dolgozók közül több mint 200 ezren kapták meg soron kívül az oltást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.