Koronavírus-járvány

Poszt-Covid-részleget adtak át a Budapesti Szent Ferenc Kórházban

Kiválóan felszerelt, korszerű.

2021.04.17 14:36MTI

Átadták a Budapesti Szent Ferenc Kórház új, poszt-Covid-szindróma ellátó részlegét - közölte az emberi erőforrások minisztere szombaton közösségi oldalán.

A bejegyzéshez feltöltött videóban Kásler Miklós beszámolt a kórházban tett látogatásáról: a kórház főigazgatójával, illetve a dolgozókkal - orvosokkal, nővérekkel, gyógytornászokkal, pszichológusokkal - beszélgetett a járványhelyzetről.

Kiemelte: az intézményben tájékoztatták arról, hogy a kórház felszerelése a járványban végig megfelelő volt, munkatársaik sokat dolgoznak, nagy a megterhelés, de "állják a sarat", és hiánytalanul ellátják a betegeiket.

A miniszter örömét fejezte ki, hogy az intézményben kialakítottak a poszt-Covid-szindrómás betegek ellátására a már létrehozott irányelveknek megfelelően egy kiválóan felszerelt, korszerű részleget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.