Koronavírus-járvány

Tíz intubált és lélegeztetett betegből nyolc nem éli túl Magyarországon - videó

A COVID-fertőzés miatt intubált és lélegeztetett betegek több mint 80 százalékát nem tudják megmenteni az orvosok Magyarországon.

2021.04.13 20:29ma.hu

A COVID-fertőzés miatt intubált és lélegeztetett betegek több mint 80 százalékát nem tudják megmenteni az orvosok Magyarországon - ezt az Országos Kórházi Főigazgatóság főigazgató-helyettese mondta a Hír TV-ben. Vagyis tízből legalább nyolcan meghalnak. Takács Péter szerint erről az alattomos betegség tehet. A Demokratikus Koalíciónál viszont azt mondják, azért magas a halálozási arány, mert az elmúlt tíz évben tönkretett egészségügy pénz- és szakemberhiánnyal küzd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.