Bűnügy

Jelentkezett egy rejtélyes informátor, aki állítóg tudja, hol van VV Fanni holtteste

Névtelen e-mail érkezett a bíróságra.

2021.04.12 07:28ma.hu

Több mint három éve gyűrűzik már Novozánszki Fanni ügye. Az egykori Való Világ szereplő 2017 novemberében tűnt el, azóta sem derült ki, hogy valóban gyilkosság áldozata lett-e. Most újabb rejtélyes informátor került elő. A Bors információi szerint egy névtelen e-mail érkezett a bíróságra, feladója pedig azt állítja, a rendőrség eddig rossz helyen keresgélt, Novozánszki Fanni maradványai ugyanis Visegrádon vannak.

Mindez azért is érdekes, mert az ügy vádlottja a GPS adatai szerint Budapest és Siófok között autózott aznap, amikor a lány eltűnt. B. László ugyan bevallotta, hogy ő vitte el lakásából az öntudatlan állapotban lévő Fannit, azt azonban tagadja, hogy megölte volna őt.

"Nyilvánvalóan, ha érdemi információt tartalmaz az e-mail, akkor az az én ügyfelem állításait igazolná, azaz hogy nem követett el emberölést, hiszen Visegrádon bizonyíthatóan nem járt. De természetesen a legjobban annak örülnénk, ha az derülne ki, hogy Fanni él, s ha így van, akkor - ahogy egy alkalommal a bírónő is felvetette - csakis külföldön lehet" - mondta a lapnak a vádlott ügyvédje, dr. Bálint Roland.

A nyomozásba egyébként már az amerikai titkosszolgálat, majd az FBI is beszállt, legutóbb arról szóltak a hírek, hogy műhold segítségével sikerült leszűkíteniük egy 30 méteres területet, ahol Fanni teste a Dunába kerülhetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.