OMSZ

Megszólalt a hamburgerezésért feljelentett mentős - videó

Az ügynek komoly következményei lettek.

2021.04.09 16:24ma.hu

Nagy felháborodást keltett a hét elején a hír, miszerint valaki felejelentett egy mentőst, mert megállatk hamburgert venni. A feljelentő azt állította, a mentősök sokáig várakoztak, ám azonban az Országos Mentőszolgálat cáfolta. Mint korábban írták, a mentősök még két percet sem álltak sorban az ételért, és hiába vették meg azt, el sem tudták azonnal fogyasztani, mert visszaérve a mentőállomásra riasztást kaptak.

"Az esetnek komoly következményei lettek. Szerencsére nemcsak a mentők főigazgatója, hanem a társadalom nagy része is kiállt értem. Sőt, jólelkű büfések, gyrososok, pizzériák, éttermek biztosítottak engem és több mint nyolcezer bajtársamat támogatásukról. Nagylelkűségüknek köszönhetően ma már kedvezménnyel vagy teljesen ingyen hamburgerezhetünk abban a húsz percben, amiben a szolgálat alatt lehetőségünk van. Ígérem, ahogyan eddig is, úgy ezután is helytállunk bajtársaimmal, és számíthattok ránk a jövőben is. Köszönöm!" - mondta Buvár Mariann mentőápoló az Országos Mentőszolgálat videójában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.