Koronavírus-járvány

Koronavírus: egy 14 éves lány az eddigi legfiatalabb magyar áldozat

Újabb fiatal életét követelte a járvány.

2021.04.09 10:26ma.hu

Az elmúlt 24 órában meghalt 285 olyan, többségében idős, krónikus beteg, akinek volt pozitív Covid-tesztje, valamint újabb 7325 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést.

A legfiatalabb áldozat egy 14 éves lány - derül ki a koronavirus.gov.hu oldalon közzétett adatokból. Ő a járvány eddigi legfiatalabb áldozata hazánkban. Alapbetegségként asztmát tüntettek fel nála.

A járvány eddigi legfiatalabb halálos áldozata két 16 éves lány volt. Egyikük nyirokrendszert érintő betegségben szenvedett, másikuknál pedig elhízást, mentális retardációt tüntettek fel alapbetegségként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.