Koronavírus-járvány

Tovább oltanak Magyarországon az AstraZenecával - videó

Az Európai Gyógyszerügynökség állásfoglalása szerint lehet összefüggés a brit-svéd vakcina és a ritka vérrögképződés között.

2021.04.09 07:53ma.hu

Továbbra is oltanak AstraZeneca-val Magyarországon, ezt Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be a kormányinfón. Az Európai Gyógyszerügynökség tegnapi állásfoglalása szerint lehet összefüggés a brit-svéd vakcina és a ritka vérrögképződés között. Müller Cecília országos tisztifőorvos arról beszélt, további vizsgálatokra van még szükség, hogy bizonyítsák az egyértelmű összefüggést. Azt mondta, Magyarországon még egyetlen vérrögképződéses eset sem volt, az oltás pedig hatásos a koronavírus ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.