Koronavírus-járvány

Orbán: a húsvét utáni első-második napon meglesz a 2,5 milliomodik beoltott

Húsvétvasárnap is dolgozott a miniszterelnök.

2021.04.04 10:21MTI

Orbán Viktor miniszterelnök húsvétvasárnap reggel meglátogatta a Hungaropharma X. kerületi telephelyét, ahonnan minden hajnalban elindulnak a vakcinaszállítmányok az oltópontokra - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

A miniszterelnök a helyszínen készült videójában, amely a közösségi oldalán látható, elmondta: az oltásnál mindig az ápolónőkre és orvosokra gondolunk, pedig kellene gondolnunk a rakodómunkásokra, pilótákra, sofőrökre, anyagkiadókra is, hiszen az ő munkájukkal kezdődhet meg az oltás.

"Ezt a munkát minden hajnalban elvégzik. Ma is így van, és jó esélyünk van arra, hogy ha holnap és holnapután is rendben mennek a dolgok, akkor a húsvét utáni első-második napon meglesz a 2,5 milliomodik beoltott" - fogalmazott Orbán Viktor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.