Koronavírus-járvány

Világrekord árat fizet a magyar kormány a kínai vakcináért? - videó

A New York Times szerint világrekord árat, kétszer annyit fizetett a magyar kormány a kínai vakcináért, mint amennyibe például a Pfizer-Biontech oltóanyaga kerül.

2021.03.12 20:32ma.hu

A Pfizer vakcinával oltottak egyébként Izraelben, ahol tegnap a miniszterelnök a sikeres oltási programot dicsérte. A tegnap nyilvánosságra hozott szerződésekből derült ki, hogy a kormány egy magyar közvetítő cégen keresztül, és nem a gyártótól vette a kínai oltóanyagot. Hadházy Ákos független képviselőnek az a gyanúja, hogy a horribilis ár ennek köszönhető. A kormány szerint az árnál fontosabb, hogy legyen vakcina.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.