Koronavírus-járvány

Rengeteg ember kapott oltást ahhoz képest, hogy elhalasztották

Az egészségügyi dolgozókra kéne bízni a folyamatokat, nem a politikusokra.

2021.03.06 21:07ma.hu

Még pénteken György István államtitkár - miután arról beszélt, hogy minden terv szerint halad - bejelentette, hogy "szinkronizációs problémák" miatt később fog megtörténni annak a 74 ezer embernek az oltása, aki SMS-ben kapott tájékoztatás arról, hogy most hétvégén megkapja az AstraZeneca-vakcinát. Az államtitkár elnézést kért az érintettektől.

Ehhez képest országszerte számtalan hír érkezett arról, hogy aki a megadott időpontban odament, minden gond nélkül megkapta az oltóanyagot. Jónéhányan az esélytelenek nyugalmával indultak el az oltópontokra, másokat onnan hívtak be, hogy menjenek.

Baranyi Krisztina, a IX. kerület polgármestere Facebook-oldalán tette közzé az egyik kerületi lakos levelét, aki a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben kaptam meg az AstraZenecát.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.