Koronavírus-járvány

Sebestyén Balázs a szigorításról: 'ugyanott vagyunk, mint egy éve'

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón jelentette be, hogy március 8-tól április 7-ig bezárják az iskolákat, óvodákat, és két hétre az üzletek sem nyithatnak ki.

2021.03.05 08:11ma.hu

Megszólalt Sebestyén Balázs a szigorításról. A rádiós műsorvezető Facebook-oldalán azt írta, hogy nem hiszi el, ami történik, szerinte "ugyanott vagyunk, mint egy éve".

Sebestyén Balázst úgy tűnik, meglepték az intézkedések, de mint azt írta, régi hobbijának tud most majd hódolni. Mivel már nagyok a gyermekei és tudnak egyedül tanulni, ő megy terepre lovagolni. Mint az közölte, korábban sokat "nyomta", de amikor megszületett Benett és Noel, abbahagyta. Sebestyén hozzátette azt is, hogy a tanulásban szerinte csak összezavarná a gyerekeket. Sőt kicsit azért örül is, mert míg lovagol, addig se kell a törtekkel, valamint a geometriával foglalkoznia.

Mint ismeretes, Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón jelentette be, hogy március 8-tól április 7-ig bezárják az iskolákat, óvodákat, és két hétre az üzletek sem nyithatnak ki. Március 8-tól március 22-ig pedig minden szolgáltatás szünetel, de a magánegészségügyet igénybe lehet venni. Az intézkedésekre azért volt szükség, mert a koronavírus-járvány újabb hulláma érte el Magyarországot.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.