Koronavírus-járvány

Lélegeztetőgépre került a fideszes parlamenti képviselő

Kiskunhalason kezelik csütörtök óta Bányai Gábort.

2021.02.27 10:52ma.hu

Lélegeztetőgépre került Bányai Gábor országgyűlési képviselő – a hírt családja tette közzé a Facebookon. Mint írták, az 51 éves politikust csütörtök óta kezelik altatásban a kiskunhalasi mobilkórházban.

A fideszes politikus nem sokkal korábban, ugyancsak a közösségi oldalon írt arról: elkapta a koronavírust, és – mint fogalmazott – „életem legnagyobb megpróbáltatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam”.

Bányai a parlamenti jegyzőkönyv szerint ezen a héten már nem volt bent az Országgyűlésben, múlt hétfőn azonban még igen, vagyis legalább a szavazások alatt egy légtérben volt az összes többi képviselővel. Múlt szerdán arról posztolt a Facebookon, hogy a kiskunhalasi járványkórházban fekvő édesanyját látogatta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.