Botrány

Stummer János: nem lesz Orbán-alagút - videó

A belügyminiszternél járt a Jobbik országgyűlési képviselője.

2021.02.26 07:39ma.hu

A ma.hu az elsők között számolt be arról, hogy kedden a nyilvánosság elé állt Stummer János, a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke, a Jobbik országgyűlési képviselője és beszámolt a Nemzetbiztonsági bizottság ülését követően arról, hogy a kormány 2 milliárd forint értékben egy alagutat készül építeni a Puskás Stadion alá.

"Azóta a kormánymédia tücsköt-bogarat kiáltott rám, hazaárulóztak, halálbüntetéssel fenyegettek meg, de történt egy fontos esemény" - mondta a videóban.

Pintér Sándor belügyminiszternél járt ugyanis, ahol elmondása szerint egy egyenes és karakán beszélgetésen vett részt.

A belügyminiszterhez az alábbi kérdéseket intézte:
- halasszák el a beruházást a 2022-es országgyűlési választások utánra
- ha erre nem hajlandó a kormány, akkor nyílt közbeszerzésben bonyolítsa le a beruházást
- ne forduljon elő többé, hogy olyan ügy kerüljön a Nemzetbiztonsági bizottság elé, amit nem szükséges titkosítani

Pintér Sándor ígéretet tett arra, hogy szakértői egyeztetést hív össze, amire Stummer János, mint a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke is meghívást kap, majd ezután ismét a bizottsági ülésre kerül az ügy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.