Koronavírus-járvány

Orbán Viktort a jövő héten oltják be

A miniszterelnök Sinopharm vakcinát szeretne.

2021.02.25 13:02ma.hu

Orbán Viktor miniszterelnök várhatóan a jövő héten kapja meg az oltást a koronavírus ellen, és ha van rá mód, azt szeretné, ha a Sinopharm nevű kínai cég vakcinájával oltanák be - mondta el Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

A tárcavezető hozzátette, hogy fűződik ugyan közérdek a járványkezelés irányítóinak a beoltásához, de Orbán Viktor és a kormánytagok véleménye is az volt, hogy nem akarnak elöl állni. Müller Cecília országos tisztifőorvostól is azt kérték, hogy erre tekintettel állítsa össze az oltási sorrendet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.