Másfelé nézett a kamera

Semmivé foszlott a perdöntőnek szánt bizonyíték L.L. Junior kisfiának halála ügyében

A hatóságok szembesítéssel folytatják a három évesen elhunyt kisfiú tragikus halálának ügyét.

2021.02.25 08:48ma.hu

Megdőlt a bizonyíték a népszerű rapper, L.L. Junior kisfiának halála miatt indított nyomozásban, ezért az ügyet másfél év után sem zárhatja le a rendőrség. A hatóságok szembesítéssel folytatják a három évesen elhunyt kisfiú tragikus halálának ügyét.

Hopp Csilla az ügyvédje, Horváth B. Gábor a Borssal közölte, a tragédia perdöntő pillanatát nem rögzítette a helyszínen lévő kamera, ugyanis az eszköz azokban a másodpercekben másfelé mozgott.

A rendőrök a helyszíni rekonstrukció után most a szembesítéssel folytatják a nyomozást.

Mint ismeretes, 2019. augusztus 31-én este hat órakor a budapesti Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél egy szabályosan közlekedő autós elgázolta L.L. Junior és Hopp Csilla közös gyermekét. A hároméves Dávidért a mentősök még órákig küzdöttek, de nem tudták megmenteni az életét.

A kisfiú édesanyjával épp a zebrán ment át, amikor meglátta a járda túloldalán álló családját és kiszaladt az útra. Hopp Csilla állítja, Dávid kirántotta a kezét az övéből, a nyomozati dokumentumok azonban ezt máig nem tisztázták. Az említett kamera felvételei épp ezt a kérdést válaszolták volna meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.