Szolgáltatás

Főtáv: javítások miatt szünetel a hőszolgáltatás csütörtökön a XIII. kerület egy részén

Egy 600 milliméter átmérőjű, csaknem negyvenéves, egy évtizede kisebb rekonstrukción átesett távhővezeték hibásodott meg.

2021.02.17 21:30MTI

Meghibásodott egy távhővezeték a XIII. kerületi Papp Károly utcában, ezért a javítási munkák alatt, csütörtök reggeltől délutánig szünetel a hőszolgáltatás vagy csak részleges lesz a környéken - közölte a Főtáv Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

Azt írták, hogy egy 600 milliméter átmérőjű, csaknem negyvenéves, egy évtizede kisebb rekonstrukción átesett távhővezeték hibásodott meg. Javítása csütörtökön 8 órakor kezdődik, és előreláthatólag 18 óráig be is fejeződik.

Hozzátették, a szolgáltatás részleges lesz, tehát átmeneti hőmérséklet-csökkenés lesz tapasztalható a szolgáltatási terület nagyobb részében, ami 17 461 lakást, 920 intézményi és egyéb fogyasztót érint.

A terület kisebb részében - 2012 lakásban, 14 intézményi és egyéb fogyasztónál - szünetelni fog a szolgáltatás a megjelölt időpontban, de ezen fogyasztók között nincsen iskola, óvoda vagy bölcsőde - írták.

Az érintett épületek teljes listája megtalálható a Főtáv honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.