Média

Új főszerkesztő a Népszava élén

Friss Róbert a hazai újságírószakma egyik legnagyobb tapasztalattal bíró képviselője, több mint 50 éve van a pályán.

2021.02.09 12:25MTI

Az eddigi főszerkesztő-helyettes, Friss Róbert irányítja keddtől főszerkesztőként a Népszavát - közölte a napilap az MTI-vel.

Friss Róbert a hazai újságírószakma egyik legnagyobb tapasztalattal bíró képviselője, több mint 50 éve van a pályán - áll a közleményben.

Megemlítik: az új vezetőnek főszerkesztő-helyettesként évek óta meghatározó szerepe van a lap értékrendjének és tartalmának alakításában

A közlemény szerint a Népszava leköszönő főszerkesztője, Nagy György családi okok miatt lép hátra, lemondását követően is tagja marad a szerkesztőségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.