Koronavírus-járvány

Operatív törzs: 362 ember szegte meg a kijárási tilalom szabályait csütörtökön - videó

Az operatív törzs javaslatára a kormány február 1-jéig meghosszabbítja a hatályban levő védelmi intézkedéseket.

2021.01.08 12:31MTI

A kijárási tilalom és a közterületi magatartási szabályok megszegése miatt csütörtökön 362 ember ellen intézkedtek a rendőrök - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a pénteki online sajtótájékoztatón, ahol azt is elmondta: február 1-jéig hatályban maradnak a védelmi intézkedések.

Kiss Róbert alezredes elmondta: az operatív törzs javaslatára a kormány február 1-jéig meghosszabbítja a hatályban levő védelmi intézkedéseket. Így érvényben marad a maszkviselési kötelezettség, a kijárási tilalom, illetve a közterületi magatartási szabályokra, valamint az üzletekre és a rendezvénytartásra vonatkozó minden korlátozó rendelkezés.

Az alezredes közölte: a november 4-étől hatályos kijárási korlátozás, majd az azt november 11-étől felváltó kijárási tilalom alatt eddig 22 560 szabályszegővel szemben intézkedtek a rendőrök.

Bővebben hamarosan!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.