Eltűnt a valóságshow-szereplő

VV Fanni legjobb barátnője szerint makacssága okozhatta a lány vesztét

Megszólalt Novozánszki Fanni legjobb barátnője a korábbi valóságshow-szereplő eltűnésének az ügyében.

2021.01.07 19:55ma.hu

H. Hajnalka állítja: VV Fanni a makacssága miatt kerülhetett bajba, ami végül az életébe kerülhetett.

"Nem találták meg a pénzt, mert jól el volt rejtve abban a táskában, amit Fanni pár nappal az eltűnése előtt kapott tőlem a születésnapjára, és imádta. Mindenhova azt vitte. Fanni rendkívül makacs természet volt, és szerintem nem akarta odaadni a pénzt, amikor el akarták tőle lopni, és ezért bánthatták. A légynek sem ártott, elképzelni sem tudom, hogy valaki azért ment oda, hogy megölje. Azt viszont igen, hogy hajthatatlan volt, dulakodás kezdődhetett, és ebből lett a baj" - mondta a Borsnak H. Hajnalka.

Novozánszki Fanni több mint három éve tűnt el. Gyilkossági ügyének vádiratában nyereségvágyból elkövetett emberölés szerepel, és az is előfordulhat, hogy többen is benne voltak a megölésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.