Koronavírus-járvány

Speciális látogatószobát alakítottak ki a kardiológiai intézetben - képek

Szívünk kamrája.

2020.12.25 18:48MTI
MTI/Mónus Márton

A Szívünk kamrája nevet viselő, két külön bejárattal rendelkező plexivel leválasztott teremben ülő beteg biztonságos körülmények között találkozik a hozzátartozóival Budapesten, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben 2020. december 25-én. A helyiségben az adventi és ünnepi időszak alatt, december 5. és január 5. között a kórházban fekvő szívbetegek - a látogatási tilalom alatt is - találkozhatnak szeretteikkel.

MTI/Mónus Márton


MTI/Mónus Márton

Itt éppen egy beteg (b) hallgatja a Szívünk kamrája nevet viselő, két külön bejárattal rendelkező plexivel leválasztott teremből a Zurgó Együttest Budapesten, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben 2020. december 25-én. A helyiségben az adventi és ünnepi időszak alatt, december 5. és január 5. között a kórházban fekvő szívbetegek - a látogatási tilalom alatt is - találkozhatnak szeretteikkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.