Koronavírus

Leszállítottak egy magyar párt egy amerikai gépről, mert a 2 éves kislányukon nem volt maszk - videó

A kisgyerek nem volt hajlandó felvenni a maszkot, rázta a fejét és eltakarta az arcát a kezével.

2020.12.14 15:14ma.hu

Leszállítottak egy magyar párt a United Airlines egyik járatáról, mert nem tudták ráadni a maszkot kétéves kislányukra: a gyermek rázta a fejét, és kezével eltakarta az arcát - számolt be az esetről a Fox News. Az utaskísérők végül távozásra szólították fel a családot. A család eleget tett a felszólításnak és leszálltak a Denver-Newark járatról.

Az édesanya az egész esetről felvételt készített, amit Twitter-oldalán meg is osztott. A nő traumatikusnak és megalázónak nevezte az esetet. A légitársaság erre úgy reagált: a járványügyi szabályokat alkalmazták, de felvették a kapcsolatot a családdal, és vizsgálják az esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.