Botrány

Lelki toprongyoknak, hülye libáknak nevezte az édesanyákat az Orosházi Kórház főorvosa

Nem mindenkinek tetszett, hogy Mikulás-jelmezbe öltöztették a babákat.

2020.12.09 17:18ma.hu

Kemény szavakkal jellemezte a kommentelőket - többségükben édesanyákat - az Orosházi Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályának főorvosa, miután kiderült, nem mindenkinek tetszett, hogy a kórház december 6-án Mikulás-jelmezbe öltöztetett újszülöttekről készült fotót osztott meg Facebook-oldalán.

"Huhn Lajos az Orosházi Kórház szülész-nőgyógyász főorvosa. Az alábbi sorokkal jellemezte azokat, akik szóvá merik tenni, hogy a szeparált mikulásbabák fotói ártalmas gyakorlatot jelenítenek meg, és ezáltal normalizálják is azt. Így bennünket is. Mélységesen felháborítónak és elfogadhatatlannak tartjuk ezen megnyilatkozásait" - írta az esettel kapcsolatban Facebook-oldalán a Békés Születéséért Támogatókör.

A bejegyzéshez mellékelt kép alapján a főorvos azt írta, hogy "úgysem értik ezek a maximálisan jogkövető lelki toprongyok..."

Valamint azt is, hogy "hihetetlen, mennyi besavanyodott, praeklimaxos anhedóniás, BPSZ-ben szenvedő hülye liba él ebben az országban..."

"Jézuska? Inkább az ördög vinné el az összes ilyen kockafejű jogkövető paragrafuser savanyúmacát..." - tette még hozzá.

A kommentek azóta törlésre kerültek a kórház Facebook-oldaláról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.