Választás

A Neoton Família egykori tagja indul a 2022-es országgyűlési választáson

Pál Éva Szanyi Tibor pártja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) színeiben indul Csepelen.

2020.12.09 08:03ma.hu

Az énekesnő korábban már az MSZP kampányát is segítette és az SZDSZ jelöltje is volt.

"Édesapám a légpárnás köszörűgép feltalálója volt. 18 éves voltam, amikor írtam egy nagyon-nagyon szemrehányó levelet egy akkori újságnak, amiért hátráltatták őt a találmánya sikerre vitelében, ez volt az első politikai megnyilvánulásom. A szüleim egyszerű munkásemberek voltak, nem titkoltan mindig is a baloldal felé húztam" - mondta a Blikknek, és kiderült, hogy többek között a kétszázezer forintos minimálbérre épül majd a kampánya.

"Sokan mondták nekem, hogy »te csak énekelj, ne vállalj politikai szerepet«. Amerikában a művészek simán ki mernek állni amellett, amiben hisznek, csak nálunk nincs ennek akkora divatja. Lehet, hogy sokakban ellenérzést fog kiváltani ez, de én attól még művész maradok" - folytatta Pál Éva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.