Botrány

Kanos magyarként emlegeti Szájert a brit bulvársajtó

A The Sun is beszámolt az 59 éves magyar politikus 'kalandjairól'.

2020.12.02 14:39ma.hu

Az egyik legfelkapottabb brit bulvárlap, a The Sun is beszámolt Szájer József "kalandjairól", aki a hétvégén mondott le 16 év után európai parlamenti képviselői mandátumáról.

A lap munkatársai a "the horny Hungarian" (kanos magyar) fordulattal utaltak az 59 éves magyar politikusra.

Mint arról korábban a ma.hu is beszámolt, belga lapértesülések alapján derült ki, hogy a Fidesz EP-képviselője, Szájer József azért mondott le váratlanul vasárnap, mert péntek este rendőrségi rajtaütés során elkapták, miközben az ereszcsatornán mászva menekült egy, a kijárási korlátozást megszegve rendezett 25 fős brüsszeli szexbuliról. Szájer táskájában exstasy-tablettákat is találtak, ő azt állítja, nem tudja, hogyan kerültek oda, de a bulin való részvételét elismerte. Az orgia rendezője szerint Szájert nem hívták meg az összejövetelre.

Török Gábor politikai elemző szerint a botrány hatalmas csapás a Fidesznek.

Az internetet közben elárasztották a mémek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.