Botrány

Gyurcsány a Szájer-ügyről: Na srácok? Ki lesz a következő?

Szájer József nem különösebben érdekelné, és itt jön a szokásos de...

2020.12.02 13:11ma.hu

"Na srácok? Ki lesz a következő? Ki mer közületek ma újra buzizni, és hova fogjátok még felírni, hogy az anya nő, az apa férfi?"- fogalmaz Faceboook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke hozzáteszi, hogy Szájer József nem különösebben érdekelné, és itt jön a szokásos de: "De a nevezett ember írta az új, keresztény szellemiségűnek hívott Alaptörvényt. Ugye, értitek?"

A politikus azzal folytatja a gondolatmenetet, hogy "mindeközben droggal, homoszexuális kapcsolattal teli, titkolt élete zsarolhatóvá tette. Zsarolhatta a Fidesz, Orbán, bármelyik nemzet titkosszolgálata. És Orbán hagyta, hogy egy zsarolható ember legyen a frontvonalban. Orbán és Szájer a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat. Ez a legnagyobb skandalum."

Úgy látja továbbá, hogy a fideszesek megszentségtelenítették Magyarországot. "Nem keresztények, nem hazafiak vagytok. Primitív, hazug fajankók, akik azt hiszik, nekik mindent szabad. Megszentségtelenítettétek a legszentebbet, a hazát. Közös hazánkat."

Mint arról korábban a ma.hu is beszámolt, belga lapértesülések alapján derült ki, hogy a Fidesz EP-képviselője, Szájer József azért mondott le váratlanul vasárnap, mert péntek este rendőrségi rajtaütés során elkapták, miközben az ereszcsatornán mászva menekült egy, a kijárási korlátozást megszegve rendezett 25 fős brüsszeli szexbuliról. Szájer táskájában exstasy-tablettákat is találtak, ő azt állítja, nem tudja, hogyan kerültek oda, de a bulin való részvételét elismerte. Az orgia rendezője szerint Szájert nem hívták meg az összejövetelre.

Török Gábor politikai elemző szerint a botrány hatalmas csapás a Fidesznek.

Az internetet közben elárasztották a mémek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.