Botrány

Felforgatta az internetet a Szájer-botrány, csak úgy dőlnek a mémek!

Demeter Szilárd örökre adósa marad Szájer Józsefnek, miután gázkamrázós kijelentése miatt aláírásgyűjtés indult, hogy távozzon a közéletből. Ám ez ma már senkit sem érdekel, miután a Fidesz EP-képviselője az ereszcsatornán próbált elmenekülni egy droggal és szexszel átitatott házibuliból.

2020.12.02 06:12ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, hatalmas botrány kerekedett Szájer József uniós parlamenti képviselő körül, aki vasárnap mondott le, miután pénteken rajtacsaptak több másik diplomatával egy kétes házibulin.

Az ügy pikantériája, hogy a belga sajtó szerint a koronavírus-járvány megállítását célzó korlátozásokat figyelmen kívül hagyták a bulizók, akik többségében férfiak voltak, és droggal is megfűszerezték szexorgiájukat. A rendőrök elől Szájer József az esővízelvezető csatornán próbált meg elmenekülni. Ez ihlette meg az internet népét.



















Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.